Investors in People akkreditáció

Az SAP újabb rangos nemzetközi elismerése

Az SAP Hungary Kft. az Investors in People Awards nemzetközi rangsorában második helyet ért el “Gold Employer of the Year” kategóriában a 250-4999 főt foglalkoztató cégek között. A rangsor a Gold szintű Investors in People akkreditációjú szervezetek közül emeli ki a legkiválóbbakat, azokat, akik nemzetközi összehasonlításban is a figyelemre méltó és jövőbe mutató szervezeti gyakorlatokat működtetnek, és példaképként szolgálnak a gazdaság összes szereplője számára.

Az SAP eredménye azért is különösen értékes, mert ez az első alkalom, hogy Magyarországon működő cég szerepel az Investors in People Awards listáján – ráadásul igen előkelő helyen – egy olyan mezőnyben, mely az alkalmazott szervezeti gyakorlatok szempontjából a világ legjobbjait vonultatja fel.

Az SAP Hungary 2016 májusa óta Investors in People akkreditált vállalat. Európai szinten is szinte egyedülálló teljesítmény, hogy első akkreditációja során azonnal Gold minősítést ért el. Az SAP Hungary még ugyanabban az évben “A felhatalmazás és részvétel kultúrája” kategóriában Magyarország Legkiválóbb Vállalatai között is díjat nyert.

A 2017-es Investors in People Awards rangsorának előkelő helyezése szépen illik a sorba, és újabb bizonyítékát adja annak, hogy az üzleti kiválósághoz a szervezeti kiválóság nyitja meg az utat.

Az Investors in People és a Magyar GAMECHANGERS Közösség szívből gratulál az SAP csapatának a nagyszerű eredményhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük