GAMECHANGERS események

Elindult a Magyar GAMECHANGERS Közösség

GAMECHANGERS néven új szakmai közösséget indítottunk el. Tagjaink a Magyarországon Investors in People akkreditációval rendelkező, valamint Magyarország Legkiválóbb Vállalatai díjazott szervezetek, továbbá nemzetközi Investors in People tanácsadói jogosítvánnyal működő tanácsadók.

Közösségi, hálózatos modellben működünk, mert együtt több új tudást, jobb megoldásokat, nagyobb értéket teremthetünk. A tanácsadó szolgáltatások mellett a közösség tagjai is hozzájárulnak a többiek fejlesztéséhez, a közös tudás érdekében befektetett erőforrásaink többszörösen megtérülnek.

A jövő gyorsabban közelít, mint gondolnád. A GAMECHANGERS közösségben együtt alkalmazkodunk a gyorsan változó világhoz. A jövő sikerkritériumait kutatjuk, a jövő szervezeteit és üzleti kultúráját építjük. A közösségben a legkiválóbb gyakorlatokkal, új szervezeti megoldásokkal segítjük egymást a jövő szempontjából kritikus területeken. On-line platformokon cserélünk tudást, és rendszeresen találkozunk személyesen is. Közösen alakítjuk a trendeket: eredményeinket szakmai ajánlásként is megosztjuk, publikáljuk a hazai üzleti élet összes szerepelője felé.

Tudjuk, hogy a szervezeti innováció a legjobb befektetés. A GAMECHANGERS sokszínű közösség és kiváló társaság. Sokféleképpen teremtünk üzleti értéket, de alapelvünk közös: a nemzetközi szervezetfejlesztési gyakorlat legerősebb rendszerével, az Investors in People Standarddal tökéletesítjük működésünket.

Szakmai területek, melyeken jövőbe mutató gyakorlataink, megoldásaink vannak:

  • Digitális transzformáció

  • Organikus, közösségi szervezeti formák

  • Új tudáselőállítási preferenciák

  • Változó értékek és értékteremtés

  • Technológia és ember együttműködése

  • Átalakuló vezetői szerepek

  • Generációs sokszínűség

  • Újraértelmezett munkáltatói márka

Hogyan lehetsz a GAMECHANGERS közösség tagja? A legerősebb globális mércét használjuk, az út egy Investors in People diagnózissal indul, mely a legjobb nemzetközi gyakorlatokkal hasonlítja össze a működési kultúrádat. Tanácsadóinktól értékes visszajelzést és hasznos ötleteket kapsz. A diagnózissal hitelesített gyakorlataid alapján akár azonnal a GAMECHANGERS közösség tagja lehetsz, Magyarország Legkiválóbb Vállalata díjat nyerhetsz el, valamint elindulhatsz az Investors in People akkreditáció felé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük