Investors in People akkreditáció

SZABÓ Nyelviskola – az első Silver akkreditáció Magyarországon

A nyíregyházi székhelyű SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. Silver szintű Investors in People akkreditációt ért el. Ezzel az eredménnyel az első nyelviskola Magyarországon, amely a nemzetközi akkreditációt megkapta.

A cég nyelvoktatással, szakfordítással, tolmácsolással és könyvkiadással foglalkozik. Hitvallása szerint az üzleti életben legfontosabb, hogy a partnereivel való kapcsolatában megbízható, ugyanakkor rugalmas is legyen, mert így képes leginkább megfelelni a partnerek gyorsan változó igényeinek. A szervezet példaértékű gyakorlatokkal biztosítja, hogy a munkatársak teljesítmény és minőség iránti igénye és pozitív hozzáállása folyamatos legyen. A cég és munkatársai számára a teljesítmény nem kellemetlen kényszer, hanem közös nevező, közös érdek, melyhez mindenki hasonló elkötelezettséggel viszonyul.

A SZABÓ Nyelviskola nemzetközi összehasonlításban is figyelemre méltó szervezeti gyakorlataiért 2016-ban elnyerte a Magyarország Legkiválóbb Vállalata díjat “Teljesítmény-menedzsment” kategóriában. A díj az első lépés volt, melyet számos további fejlesztés követett. A SZABÓ Nyelviskola Silver szintű Investors in People akkreditációja azt bizonyítja, hogy a szervezeti és üzleti kiválóságra a kisvállalkozások körében is találunk követendő példaképeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük