Investors in People akkreditáció

Szatmár Optikai Kft. – az első Investors in People akkreditáció Kelet-Magyarországon

A Szatmár Optikai Kft. a brit Specsavers Opticians mátészalkai optikai gyára, az anyacég kiemelt fontosságú leányvállalata. A szervezet jól ismert és elismert munkaadó a régióban, élénk társadalmi kapcsolatokkal és figyelemre méltó közösségi értékteremtő programokkal.

A vállalat tudatosan hangolja össze az üzleti célokat a fenntartható működés alapelveivel, és hosszú távon gondolkodva alakítja azokat. A cég büszke rá, hogy az intenzív üzleti növekedés mellett is sikerült megőriznie a szervezeti folyamatok és az emberi erőforrás előrelátó fejlesztésének szemléletét.

A Szatmár Optikai Kft. idén májusban nyerte el a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai díjat “jövőorientált működés” kategóriában. A díj a stratégiai célok egyikeként kitűzött Investors in People akkreditációhoz vezető út fontos állomása volt.

A most elért Investors in People akkreditáció nemzetközi mércével hitelesíti a vállalat által alkalmazott szervezeti gyakorlatokat, és azt bizonyítja, hogy a Szatmár Optikai Kft. a térség legkiválóbb munkáltatója, mely követendő példaképként járul hozzá az üzleti kultúra értékeinek alakításához és terjesztéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük